Във Великобритания продължава процесът срещу 45-годишния Мариус Густавсон и неговите помощници.

...
Във Великобритания продължава процесът срещу 45-годишния Мариус Густавсон и неговите помощници.
Коментари Харесай

Във Великобритания е разбита банда евнуси, кастрирала десетки мъже

Във Великобритания продължава процесът против 45-годишния Мариус Густавсон и неговите помощници. Те спечелили най-малко 200 хиляди лири стерлинги от кастрация и ампутиране на пениси, написа Daily Mail.

Този път в съда е разпитан 28-годишният румънец Йон Чикур, който е бил чиновник на хотел в Шотландия. Той признава, че е бил в сделка с Густафсон и хората му.

Те обичали екстремните модификации на тялото и извършили най-малко 29 интервенции, при които от хора са отстранени здрави органи. Пациентите са били доброволци от субкултурата на „ nullos “, т.е. мъже без гениталии.

На самия Густавсон му липсват крайник, пенис и едно зърно, той се съгласил на интервенцията, тъй като желал да наподобява като кукла Кен. Един от асистентите нарани. крайници му, с цел да се наложи ампутация, различен отрязал пениса му, а трети отрязал зърното му. Густавсон взе участие в последното правосъдно съвещание посредством видеовръзка, седнал в инвалидна количка.

През февруари Густавсон призна пред публицисти, че е отстранил гениталиите на 58 мъже. Той съхранявал отрязаните органи в хладилника или ги консервирал в алкохол.

Операциите били излъчени в интернет на уеб страницата на Густавсон. Който искал да гледа, трябвало да му заплати. Това е и източникът на приходите му, упоменат на процеса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР